Verzekerd op reis met Booking Cars Curacao

WA +(eigen risico: € 400,00) (geen extra kosten)

De WA-dekking komt overeen met de WA-dekking die wij in Nederland kennen. U bent met dit verzekeringspakket verzekerd voor schade die u aan een verkeersdeelnemer toebrengt. Uw risico is dus mede afhankelijk van de aan-/afwezigheid van schuld. Hebt u het verkeersongeval veroorzaakt, dan dekt de verzekering de schade bij de tegenpartij. Hebt u geen schuld dan hoeft u, mits de tegenpartij verzekerd, is niks te betalen. Er is dus geen 100% schadeverzekering (CDW) en diefstalverzekering (TP). Ook glas-, banden-, bodem en dakschade vallen niet onder de dekking. U draagt voorafgaand aan de huurperiode een waarborg (€ 400) af op locatie. Dit kan d.m.v een reservering op uw creditcard of cash. 

WA + (eigen risico: € 400,00) (eigen risico: € 0,00) (+ € 7,00 per dag)

De WA-dekking komt overeen met de WA-dekking die wij in Nederland kennen. U bent met dit verzekeringspakket verzekerd voor schade die u aan een verkeersdeelnemer toebrengt. Uw risico is dus mede afhankelijk van de aan-/afwezigheid van schuld. Hebt u het verkeersongeval veroorzaakt, dan dekt de verzekering de schade bij de tegenpartij. Hebt u geen schuld dan hoeft u, mits de tegenpartij verzekerd, is niks te betalen. Er is dus geen 100% schadeverzekering (CDW) en diefstalverzekering (TP). Ook glas-, banden-, bodem en dakschade vallen niet onder de dekking. Bij dit verzekeringspakket heeft u het eigen risico afgekocht en hoeft u dus vooraf geen waarborg (eigen risico) af te dragen.

All-risk verzekerd (eigen risico: € 400,00) (+ € 6,00 per dag)

De All-risk verzekering dekt alle schade behalve glas, banden, bodem & dakschade en schade als gevolg van opzet en/of bewuste roekeloosheid. Onder de allriskverzekering vallen dan ook de 100% schadeverzekering (CDW) en diefstalverzekering (TP). Bij dit verzekeringspakket draagt voorafgaand aan de huurperiode een waarborg (€ 400) af op locatie. Dit kan d.m.v een reservering op uw creditcard of cash. 

All-risk verzekerd (eigen risico: € 0,00) (+ € 10,00 per dag)

De All-risk verzekering + Afkoop eigen risico dekt alle schade behalve glas, banden, bodem en dakschade en/of schade als gevolg van opzet en/of bewuste roekeloosheid. Onder de All-risk verzekering vallen dus 100% schadeverzekering (CDW) en diefstalverzekering (TP). Bij dit verzekeringspakket heeft u het eigen risico afgekocht. U hoeft vooraf geen eigen risico/waarborg af te dragen.

© 2024 All right Reserved | Designed & Hosted with Booking Cars Curacao